Extra service

Naast het verzorgen van speelgoed voor kinderen uit minima gezinnen, hebben wij ook extra diensten die ervoor zorgen dat deze kwetsbare kinderen tussen 0 en 18 jaar hulp krijgen. Daarom bieden wij de volgende diensten aan:

 • kortingspasjes:
  Er zijn ondernemers (winkels, horeca en dienstverlening) die meer wilt doen voor deze doelgroep. Daarom gaan we een pasjessysteem ontwikkelen, zodat ook gezinnen buiten de organisaties kunnen profiteren van kortingen.
 • Verjaardagboxen / traktaties:
  Verjaardagen moeten ook gewoon gevierd kunnen worden. Maar dat is niet altijd vanzelf sprekend. Daarom willen wij de volgende elementen ontwikkelen. Als eerste willen wij de verjaardagboxen inzetten. Deze boxen bevatten decoratie maar ook lekkernijen voor de verjaardag. Ook traktaties in de klas zullen wij gaan ondersteunen. Natuurlijk wel gezonden, maar lekkere traktaties.
 • Schooluitjes / uitjes:
  Veel kinderen kunnen om financiƫle redenen niet mee naar een uitje op school. Kinderen melden zich ziek of moeten thuis blijven. Daarom willen wij een spaarpot ontwikkelen zodat kinderen gewoon mee kunnen op reis. Naast school gerelateerde uitjes gaan we ook voor deze groep kinderen uitjes regelen wat ze in vakantieperiodes kunnen doen.
 • Maandverband / wasmiddel:
  Niets is zo vervelend om niet naar school te kunnen omdat je ongesteld ben of dat je kleding niet lekker ruikt. Daarom zullen we maandverband of wasmiddel ter beschikking stellen.
 • Ruimte bieden aan organisaties en personen:
  Wij bieden belangeloos hulp aan organisaties en personen die op diverse manieren hulp bieden aan kinderen of hun ouders uit minima gezinnen.
 • Tieners helpen aan stageplekken:
  Speelgoedbank Gorinchem heeft een grote netwerk aan ondernemers. Als tieners uit minima gezinnen vastlopen, kunnen wij helpen met het inzetten van onze netwerk.

Kanttekening: Helaas hebben we niet direct de tijd om alle bovenstaande te regelen. Mocht je behoefte hebben aan een of meer van bovenstaande punten? Neem dan gerust contact met ons op!